Bio

michiel-gamification-2Na een Pedagogische Academie, een Post HBO opleiding E-learning en een Theateropleiding(Thopss), werkte ik voor een trainingsbureau (Retail Result), theaterproductiebureau’s , schreef, speelde en  regisseerde, en startte succesvolle creatieve ondernemingen op het gebied van events (Living Story), training (Beleef!Teamtraining) en mobiele beleving (Tempeest).

 

De gezamenlijke noemer in al mijn werk is: Het creëren van beleving met impact, met een grote voorliefde voor gamification: het toepassen van spelprincipes en technieken in een niet-spelcontext.

michiel-gamification-1De afgelopen jaren heb ik me verder gespecialiseerd op het gebied van gamification via MOOC’s en Courses als ‘Designing Gamification’ (Udemy) en ‘E-learning and Digital Cultures’ (Coursera | University of Edinburgh).

Ik spreek, train en inspireer graag over de toepassing van gamification in Retail, gamification in marketing, reclame en branding, en gamification in het onderwijs. Sinds 2014 ben ik ambassadeur voor Mission Start, het platform voor leren & gamification.

linkedin